5 April 2014 Warme ...
 
Meldingen
Alles wissen

5 April 2014 Warme Sjoko Toer voor MS Research

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
153 Bekeken
(@yuk-foo)
Berichten: 18
Active Member
Topic starter
 

Ieder seizoen beginnen we met ons motorcluppie met een sponsorrit om geld in te zamelen voor MS Research. Deze rit heet de Warme Sjoko Toer. Bij voorkeur niet omdat je je bevroren ledematen moet ontdooien met warme chocomelk, maar wel vanwege het warme gevoel dat we het goede doel toedragen.
We hebben weer een paar mooie nieuwe routes uitgewerkt waaronder ook een route door het Brabantse land die voor een groot deel de onverharde paden opzoekt. (Paden waren de laatste keer dat wij ze reden legaal. Dat houden we graag zo, dus we rijden volgens code groen.)

De Warme Sjoko Toer 2014 wordt gereden op 5 april. We starten deze keer van 10.00u tot 11.00u vanaf Motoport Veldhoven, De Run 5202, Veldhoven. Vanaf de grote parkeerplaats bij Motoport kunnen we het vertrek georganiseerd laten verlopen en kan iedereen vooraf een bakkie koffie, warme sjoko of thee drinken. De firma Peijnenburg zorgt daarbij voor een lekker stuk ontbijtkoek.

We hopen op een grote opkomst motorrijders die na een vrijwillige donatie ten behoeve van de stichting MS een mooi stukje willen gaan sturen door het Brabantse landschap.
Inschrijfgeld voor een georganiseerde toertocht bedraag meestal tussen de € 5,-- en € 10,--. Voor deze sponsorrit wordt geen inschrijfgeld gevraagd. We hebben liever dat je wat extra doneert in de collectebus voor MS Research die bij start bij het koffieapparaat aanwezig is.

Om deel te kunnen nemen aan deze toertocht hoef je je niet verplicht in te schrijven. Als je met een groepje met een voorrijder van MotorVision mee wilt rijden, dan is het wel nodig dat je uiterlijk 10 dagen vooraf laat weten dat je met ons mee wilt rijden. Dat kun je doen door een mailtje te sturen naar arno@motorvision.nl. Vermeldt in het mailtje je naam, je merk en type motor, je rijstijl en je rijervaring. Dan kunnen wij daar rekening mee houden bij de groepenindeling.
We gaan er van uit dat iedereen zelf de route in de GPS heeft staan en/of heeft uitgeprint.

Voorrijders van MotorVision zijn ook geen ervaren offroad rijders en rijden op zware allroad machines. Tempo kan daardoor wat lager liggen.
Het aantal voorrijders is beperkt en we beperken de groepsgrootte tot maximaal 8 motoren. We kunnen daarom niet garanderen dat we iedereen in kunnen delen bij een groep met MotorVision voorrijder. We gaan er van uit dat je dan de route op eigen gelegenheid of met je eigen groepje kunt rijden.

>>> Kijk hier voor de routes en overige informatie
Door mee te rijden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

 
Geplaatst : 14 januari 2014 22:01
Deel: