Verrijdbare motor h...
 
Meldingen
Alles wissen

Verrijdbare motor hulp

5 Berichten
4 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
233 Bekeken
(@carolien)
Berichten: 1
New Member
Topic starter
 

Motorfiets verrijdbare hulp

· Zeer stabiel · Lengte: ca. 200 cm · Breedte: 20 cm (Bandbreedte) · Licht te bedienen en te verplaatsen d.m.v. 5 zwenkwieltjes · Voorzien van parkeerrem tegen het plotseling wegrollen · Geschikt voor alle motorfietsen met zijstandaard · Gewicht: 30 kg

Nieuwprijs €125,95

Zelf een jaar gebruikt, maar ivm verhuizing nu niet meer nodig.
Erg handig om je motor neer te zetten zonder veel ruimte in beslag te nemen of om hem in een hoek te zetten. Zelf er nog een touw met handvat aan gemaakt, zodat je deze zo naar voren kan trekken.
Delen makkelijk uit elkaar te halen.

Doe een reëel bod en je heb er nog vele jaren plezier van.

http://link.marktplaats.nl/m845014562

 
Geplaatst : 19 september 2014 08:35
(@pascal87)
Berichten: 7
Active Member
 

hey ik heb een vraagje waar heb je dit zelf gekocht want ik zoek zo iets maar kan het niet vinden bedankt al vast

 
Geplaatst : 8 februari 2015 23:43
(@iemand)
Berichten: 492
Honorable Member
 

@pascal87 wrote:

hey ik heb een vraagje waar heb je dit zelf gekocht want ik zoek zo iets maar kan het niet vinden bedankt al vast

De advertentie is al verwijderd van Marktplaats of de link is ongeldig.
Dus... wil je weten waar te kopen, bekijk eens http://www.datona.nl Zij verkopen allerlei motormovers, liften, klemmen, oprijplaten, paddockstands enzovoort. http://www.datona.nl/motor/motor-mover s"> http://www.datona.nl/motor/motor-movers Een goot op wielen kost daar Euro 100 en wordt gratis de volgende dag bezorgd. Je kan beoordelingen bekijken en zij nemen meestal de moeite om een video te plaatsen waarin het artikel keurig wordt gedemonstreerd. Groet. Alfred

 
Geplaatst : 16 februari 2015 06:23
(@miglow1976)
Berichten: 2
New Member
 

Jeetje, dit is echt een uitkomst. Met een beetje geluk kan ik met zo'n mover (welke van de tig uitvoeringen dan ook) gewoon mijn motor EN scooter in de schuur zetten, waar alleen de scooter nu al krap is. Moet waarschijnlijk dan wel zorgen dat de vloer vlak wordt. Misschien een houten plaat erin ofzo, want beton storten gaat m niet worden met mijn handjes!

 
Geplaatst : 18 april 2016 19:51
(@iemand)
Berichten: 492
Honorable Member
 

Er is inderdaad veel mogelijk om de motorfiets gewichtloos te maken. Bij de genoemde Internetwinkel loont het om hun nieuwsbrief te ontvangen want er blijkt altijd wel wat te vieren te zijn en dan krijg je kortingen van 15 of 20 procent, wanneer je deze codes gebruikt.

Laat je adviseren over de vloer want een straattegel vloer afdekken kan de vloer wit en zwak maken van het optrekkend vocht, kalk en zouten. Voor betonvloeren die niet mooi glad zijn is het vaak mogelijk om een glazuurlaag er overheen te gieten. Bouwmarkt Praxis heeft een forum dat "voordemakers.nl" heet. Aan de hand van een foto of een goed verhaal, kan je dan antwoord van deskundigen op klusvragen krijgen.

Veel geluk met het binnen parkeren.

 
Geplaatst : 18 april 2016 22:46
Deel: