TT perikelen
 
Meldingen
Alles wissen

TT perikelen

15 Berichten
6 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
147 Bekeken
(@rudyhadee)
Berichten: 1334
Noble Member
Topic starter
 

U kunt hier uw wel & wee's plaatsen omtrent het TT spektakel in Assen, Witten en de Drentsche heidepollegie's.

Politie is erg actief en naarstig op zoek naar zondaren van diverse allooi, gecontroleerd wordt er zoal op gevaarlijk rijgedrag, kentekenplaten die niet goed zitten, alcohol in het verkeer und so weiter.
Kom ik net van de baan en wachtende om linksaf te slaan, ik rij normaal, trek hem niet open en heb niet gezopen. Staat er ineens een overheidsdienaar die mij streng aan kijkt.
Hij zegt: "Hoe oud is deze motorfiets", waarop ik keurig een antwoord geef van 40 jaar, "wat is het bouwjaar" was zijn volgende vraag, waarop ik beaamde dat de motorfiets van 1972 is, begon me bijna te schamen zeg om op zo'n oud vod rond te rijden, maar dit terzake dus."1976"zegt hij? ik zeg: nee, van 1972.
"dan moet je de kentekenplaat wat verder ombuigen, want die staat namelijk niet in een hoek van 45 graden", Oke zeg ik, doe ik zo even als ik thuis ben, had ik daar ook kunnen doen trouwens.
Dus van 46 graden terug gebogen naar 45 graden.
Voelt erg goed en de motor rijd nu een stuk beter met een kentekenplaat die aan alle wettelijke eisen voldoet, straks maar weer zacht pruttelend een rondje maken.

 
Geplaatst : 29 juni 2012 11:46
(@rudyhadee)
Berichten: 1334
Noble Member
Topic starter
 

En ja hoor, kom net weer terug van rondje Assen, zie ik die gast weer staan,ik kijk naar hem,hij kijkt naar mij en maakt een beweging met zijn hand wat 45 graden moet voorstellen, Jezus zeg! wordt wiskundeleraar of zo.
Pak zometeen voor de volgende rit de Harley wel,kan die gelijk de kentekenplaat controleren, zitten wel scheuren in trouwens, mag dat? niet gevaarlijk? is wettelijk toegestaan? breng ik hier het overige verkeer mee in gevaar?
En ze staan echt overal.

 
Geplaatst : 29 juni 2012 14:56
(@oemoemenoe)
Berichten: 1073
Noble Member
 

is het alweer zover ?

 
Geplaatst : 29 juni 2012 20:22
(@bijzonder-mooie-wielen)
Berichten: 752
Prominent Member
 

Nou dan mag ik wel oppassen want ik wil een dezer dagen naar Assen om in het Drenths Museum de Viking tentoonstelling bezoeken. :ugeek:
Mag je trouwens in Assen net als in Amsterdam je motor op de stoep parkeren of wordt je dan ouderwets geradbraakt Twisted Oops
Danny 😉 LoL

 
Geplaatst : 29 juni 2012 22:39
(@rudyhadee)
Berichten: 1334
Noble Member
Topic starter
 

Het is sowieso erg oppassen hier, voor het fout parkeren geldt hier de regel: in vieren delen, dit doet men hier met 4 motorfietsen.
Gisteravond:

TT Night Ride, men kon zich hier voor inschrijven, start bij de Bonte Wever om 20.30 uur.De bedoeling hiervan is om het centrum weer op te fleuren met motorfietsen van diverse allooi, hier was dus erg veel belangstelling voor,zag een paar bekenden, waaronder Egbert Streuer,Jaap Geerts,Andy Mulder op zijn rijstkokende 2 takt Suzuki.
Filmpje van gemaakt(moet nog in elkaar gezet worden trouwens). Zocht een mooi plekje en vond deze op de vluchtheuvel,zat daar amper,het spul begon te rijden, komt er een politieauto met alle toeters en bellen recht op me aan!
Dit wordt mijn dood dacht ik,sommige politie agenten kunnen immers niet rijden, dacht dat ik geplet zou worden tussen de auto en vluchtheuvel, ging gelukkig goed dus.
Filmpje gemaakt en zelfs nog een hele horde Honda Gold Wings langs zien komen, deze waren uiteraard voorzien van 100% nutteloze accessoires.
Ga ik daar weg, rij de Europaweg weer op en houdt de BMW in, niet teveel toeren,niet te hard, staan een paar motorrijders voor me en eentje achter me, eentje achter me? Kijk dus achterom en zie achter het windscherm de tekst POLITIE staan, neonreclame was uit, brandde niet, kon het ook niet zien, heb geen spiegels.Snap echt niet waar die lui vandaan komen, zo zie je niets en zo staan ze naast je of achter je.
Maar goed: geen bon gehad voor de kentekenplaat die 1 graad verkeerd stond, stuk veiliger op de weg nu.
Wel erg veel complimenten gehad van TT bezoekers en de burgers van Assen over de uitstraling en het geluid van Wolfje, dit doet een brave burger toch wel weer goed en zijn ze blij dat de BMW dit jaar niet in een etalage stond..
Assen maakt zich op voor de race's , TT nacht had ruim 70000 bezoekers, het weer is subliem en de NOS zend uit vanaf 10.45 uur-15.00 uur op Nederland 2 met betrekking tot de race's.

 
Geplaatst : 30 juni 2012 08:42
(@rudyhadee)
Berichten: 1334
Noble Member
Topic starter
 

[youtube:1qylv6ie]

 
Geplaatst : 30 juni 2012 16:40
(@ninjawil)
Berichten: 816
Prominent Member
 

Heb gister een fantastische TT gehad.
Lekker in het zonnetje op het talud gelegen.
Moto3 en 2 waren reuze spannend tot het eind.
MotoGp was een beetje jammer en saai.
Lorenzo viel en dat is eigenlijk de enige rijder die het Stoner nog moeilijk kan maken dus dan weet je het wel.
Ik lag bij de Ramshoek, niet norgmaal hoe hard Stoner daar doorheen gaat zeg LoL
Volgend jaar natuurlijk weer.

 
Geplaatst : 1 juli 2012 10:00
(@vicking)
Berichten: 882
Prominent Member
 

Zou wel eens willen weten hoe hard ze door de Ramshoek heen knallen, in het verleden haalde ik op een circuitdag daar 190km steppie en knie aan de grond, vond dat zo belachelijk hard, maar als ik die profs zie dan stond ik zo ongeveer stil.....

 
Geplaatst : 1 juli 2012 12:23
(@ninjawil)
Berichten: 816
Prominent Member
 

Diwe snelheid haal ik met mijn KR1 ook vicking LoL
Vanaf de Bult hoef ik met de KR1 niet meer te remmen 😉
Alleen nog maar volgas, schakelen tegen het rode, en goed mikken Mr. Green
In zijn zes volgas door de ramshoek.

Als ik moet schatten dan gaat Stoner zeker 230 Roll

 
Geplaatst : 1 juli 2012 13:22
(@vicking)
Berichten: 882
Prominent Member
 

Mijn favoriete bocht, ben er daar ook een behoorlijk aantal voorbij geknald...

 
Geplaatst : 2 juli 2012 06:29
(@rudyhadee)
Berichten: 1334
Noble Member
Topic starter
 

Ik ook, in 1984

 
Geplaatst : 2 juli 2012 12:30
(@rudyhadee)
Berichten: 1334
Noble Member
Topic starter
 

ASSEN - De politie heeft in totaal 48 mensen aangehouden tijdens de TT-week. Ze worden onder meer verdacht openlijke geweldpleging, mishandeling en vernieling.

Alle verdachten zijn inmiddels weer vrij. Een aantal van hen heeft inmiddels een boete betaald. De politie deelde nog honderd bekeuringen uit, onder andere voor het rijden met een omgebogen kentekenplaat, 1 persoon uit Assen met een oude BMW kreeg een waarschuwing, zijn motorfiets was te oud. Bij 6.000 bezoekers werd een blaastest afgenomen. 32 bestuurders reden met drank op.

bron:RTV Drenthe geloof ik.

 
Geplaatst : 2 juli 2012 12:37
(@oemoemenoe)
Berichten: 1073
Noble Member
 

LoL LoL LoL

 
Geplaatst : 2 juli 2012 16:03
(@ninjawil)
Berichten: 816
Prominent Member
 

Te oud LoL

 
Geplaatst : 2 juli 2012 16:12
(@henks)
Berichten: 1083
Noble Member
 

Zeker.....een oude sooirijder LoL LoL

 
Geplaatst : 3 juli 2012 16:28
Deel: