Ombouw Projectje GS...
 
Meldingen
Alles wissen

Ombouw Projectje GSX750F

(@jer900rr)
Nieuw lid

Ik vraag hier het advies van de specialisten 😉

Momenteel bezig met het ombouwen van de oudere motor van mijn Vader, het gaat hier om een GSX750F uit 1993.

Dit was hem;

en zo staat hij er momenteel bij;

Veel onderdelen liggen al klaar zoals km bak, voorlamp ect ect, ik wacht momenteel nog op een plaat die op maat is gemaakt waar de tellers, metertjes ect in komen te zitten, dan wat cable management en de voorkant is zo goed als af.

Wat ik nog wil; buiten het spuiten van de kappen/tank, de achterkant aanpassen (de standaard lamp is niet echt modern, lees; het hoeft ook geen nieuwe motor te worden).
Ik vraag me af, zie onderstaande afbeelding of ik deze beugel kan vervangen met de beugel van het nieuwere model, als ik kijk naar het model van 1997 lijkt het op elkaar te kunnen, wellicht met wat kleine aanpassingen. dan zou ik de achterkappen, achterlamp ect kunnen overzetten

Zie model GSX600F

Is er iemand die hier advies in kan geven of dit echt zo makkelijk is als het lijkt (vast niet) en of het zowiezo wel haalbaar is ivm aanpassingen.

Bedankt alvast!

Citeren
Topic starter Geplaatst : 15 september 2013 21:41
(@vicking)
Prominent lid

Je kunt het subframe in zijn geheel misschien wel overzetten. Je zou ook een sportzitje aan kunnen schaffen. Staat wat sportiever. Van een Scrad bijvoorbeeld? Keuze van de Suzuki oliekoeler is altijd goed, lekker probleemloos blok. Helemaal in deze uitvoering. Succes en houd ons op de hoogte.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16 september 2013 18:02
(@vicking)
Prominent lid

http://www.motor-forum.nl/forum/list_messages/99293//

Hier moet je even kijken!!!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 16 september 2013 18:04
Deel:
Menu