Motorcross spel
 
Meldingen
Alles wissen

Motorcross spel

(@iemand)
Reputabel lid

Misschien kent niet iedereen het populaire scrollende Android of iOS behendigheid spelletje "Mad Motocross 2."

 

Je werkt hierin aan een eigen carrière door tegen een computer-tegenstander te rijden. Hierbij verdien je gaandeweg snellere motoren. Alleen in deze spelmodus kan je nog raketjes gebruiken. Wanneer je niet steeds advertenties wilt, meestal voor andere spelletjes, dan moet je éénmalig iets kopen.

Elke week zijn er twee tracks te rijden waarin iedereen probeert om de snelste tijd te halen. Je kan de tijd vergelijken met anderen in het zelfde level, het land of jou woonplaats en met vrienden die het spel ook spelen.

In de gewone spelmodus vraag je ofwel willekeurige tegenstanders, totdat je deze weer opzegt, of speel je tegen een kennis, waarvan je de gebruikersnaam weet. Om en om race je dan tegen de ander of doe je als uitdager zelf een poging om de snelste tijd te halen waarbij je twee minuten lang nog mag herstarten. Ben jij de uitdager dan zie je jou snelste tijd als een spookrijder in de tweede baan. Je kan de race opnieuw bekijken maar tegen betaling is er nog meer mogelijk, zoals de track verkennen en kan je ook tegen meer dan twee tegelijk racen.

De punten die je met spelen kunt verdienen gaan tot 70 en daarna 70/1, 70/2 enzovoort. Dinsdag meestal dubbele beloning. Bij iedere nieuwe punt krijg je een extra minuut om een track opnieuw te proberen. Uit een lijst van tegenstanders kan je telkens kiezen wie je wilt. Groet en veel plezier. Powerflower

Citeren
Topic starter Geplaatst : 9 maart 2017 21:32
Deel:
Menu