je Hond(j)a uitlate...
 
Meldingen
Alles wissen

je Hond(j)a uitlaten

(@ouwemeuker)
Eminent lid

voor wie het nog niet gezien heeft. best wel knap, al is het voor mij wat overdreven. wat is er nu mooier dan zelf balanceren op 2 dunne bandjes. wel handig als je dronken bent 😉

 

Citeren
Topic starter Geplaatst : 13 mei 2017 15:29
(@roadrash)
Achtenswaardig lid Admin

Toch knap.
Zit er een gyroscoop in of zo?

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13 mei 2017 15:57
(@kawasjakie)
Nobel lid

Ik zag het filmpje op fb langskomen. Knap geknutseld! Maar als je em een zetje geeft gaat hij alsnog omver ben ik bang. 

Wel weer handig als je een zwaar hok achteruit de garage in wilt rijden, of kan hij alleen maar vooruit?

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13 mei 2017 16:14
(@bieemwoe)
Achtenswaardig lid

Je kunt over een tijdje kiezen..zelf rijden of onderweg nog ff de vergadering voorbereiden..

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13 mei 2017 20:58
(@iemand)
Reputabel lid

De eerste balancerende motorfietsen zijn al van 2015 maar allemaal conceptmodellen, Dit is die van BMW en balanceren dat kan die al wel maar straks wil deze mooie dame ook in haar vizier zien wat de ideale lijn is en de tijd van aankomst.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 14 mei 2017 01:20
(@iemand)
Reputabel lid

Hier zag ik ook een concept model waar daadwerkelijk tegenaan mag worden geschopt. Er zitten inderdaad gyroscopen in. Bij de Honda zou het geheim in het veranderbare balhoofd zitten en de BMW zou het doen het met uitschuifbare gewichten. We zullen zien. Er zijn overdekte tweewielers die uitklapbare steunwieltjes hebben maar deze systemen zijn nog niet betrouwbaar genoeg. Ik zag wel video's van zware Amerikaanse motoren die een systeem hebben van hydraulisch bediende steunwielen die helpen bij stilstand. Er is een systeem van extra wielen die soepel meebewegen en in elke stand vastgezet kunnen worden met een druk op de knop. Dit in de derde video. Evenwicht bewaren is dus, nu al, niet altijd meer nodig. Als een hond naar je toe komen rijden lijkt mij nogal overdreven.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 14 mei 2017 01:48
(@ouwemeuker)
Eminent lid

mwahh, zo'n zelfbalancerende motor kan ik eenvoudig zelf maken. op de plek waar 1 tank zit, 2 tanken plaatsen. aan beide zijde van het frame 1 dus. dan evenveel benzine in beide tanken. wel een systeem maken dat het gewicht even zwaar blijft bij overhellen naar 1 kant. soort pomp, die de benzine snel van de ene tank in de andere pompt.

tja, wie niet rijk is moet wel slim zijn 😛

 

alleen lastig met bochten maken, maar daar maak ik dan wel zijwieltjes voor aan de achterkant. zo ben ik ook ooit begonnen

 

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 14 mei 2017 11:53
Deel:
Menu