Notifications
Clear all

Route 66  

  RSS
(@cat-side)
Nieuw lid

Hallo iedereen

In 2016 wil ik mijn droom reis doen. Dat is route 66 rijden. Dat ga ik doen via een reisorganisatie Route66reizen.
Ik ben al wat aan het voorbereiden. Ik heb nog een drinksysteem voor rugzak nodig. Waar kan ik die het beste offline kopen. Zelf woon ik in Heerenveen (Friesland).

Gr.
Cat-side

Citaat
Geplaatst : 6 december 2015 12:59
(@iemand)
Reputabel lid

Ik kan mij niet voorstellen dat er in Heerenveen keus te over is maar ga eens naar een winkel in sport artikelen en/of motorcross accessoires. Als je toch iets zou willen bestellen, kijk dan eens naar de aanbieding van onderstaande link. Het is belangrijk om het totaalbedrag van geschatte waarde en verzendkosten beneden de Euro 21 te houden als het van buiten de EU geïmporteerd wordt.
http://www.banggood.com/Wholesale-New-3L-Bicycle-Water-Bladder-Bag-BackPack-For-Hiking-Camping-Outdoor-Sport-p-43661.html?currency=EUR&utm_source=tradetracker&utm_medium=tradetracker_nl&utm_campaign=670049&utm_content=200186

Googel in het Nederlands naar namen van iets wat je zoekt en op eBay aangeboden hebt gezien.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Motorbike+drinking+system&_sop=15

Advertentiezoeker kan zoeken op postcode dus dan zou je iets moeten vinden wat je kan zien en aan kunt raken. Wanneer je je daar inschrijft en je klikt op jou e-mail adres, dan kan je notificaties ontvangen door het kruis achter de juiste zoekopdracht te veranderen in een afvinkje.
http://www.advertentiezoeker.nl/?q=drink+backpack&pc=&strl=0&wg=datum&hrbr=&prv=&as=&pmin=&pmax=&uz=

Succes en goede reis. We horen er nog wel van? Alfred

ReageerCitaat
Geplaatst : 8 december 2015 20:01
Share:
Menu