Updaten onroute op ...
 
Meldingen
Alles wissen

Updaten onroute op tweedehands Zumo

4 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
7 Bekeken
(@gardinio)
Berichten: 1
New Member
Topic starter
 

Goedendag,

Als ik een Tweedehands Zumo 340lm met Onroute erop koop, kan ik deze dan voor €29,- updaten naar een nieuwe versie?

 
Geplaatst : 24 april 2019 20:52
(@iemand)
Berichten: 494
Honorable Member
 

Moi, Dat kan bij Garmin wel eens Euro 40 zijn voor de Benelux maar alleen wanneer u een kaart van een andere regio wilt want de kaarten hebben levenslange updates voor de LM uitvoering en deze verschijnen vier keer per jaar. Ik vermoed dat de eerste eigenaar geregistreerd heeft en dat die de benodigde gegevens en het bijbehorende e-mail adres heeft. Dan zou je hem dus al moeten krijgen met de laatst doorgevoerde wijzigingen. Probeer het maar te updaten alvorens tot aanschaf over te gaan of vraag het de verkoper. Om zelf een abonnement te nemen, voor andere modellen, kost Euro 110,-  In de handleiding op pagina 3 hier, staat dat updaten eenvoudig is nadat het toestel is geregistreerd. Geen woord over account:

http://static.garmin.com/pumac/zumo_3x0_OM_WEB_NL.pdf

 
Geplaatst : 25 april 2019 00:26
(@iemand)
Berichten: 494
Honorable Member
 

Hier een instructievideo waarin ook niet te zien is dat je moet zijn aangemeld. Alleen het toestel geregistreerd hebben lijkt voldoende. Wie het beter weet die mag het zeggen.

 
Geplaatst : 25 april 2019 00:36
(@iemand)
Berichten: 494
Honorable Member
 

Hier wordt de vraag gesteld op een forum over GPS en je mag Lifetime Updates gewoon overnemen. Misschien is het e-mail adres er wel aan gekoppeld en zou je dat veld bij het installeren van Garmin Express beter leeg kunnen laten. Het mail adres dient er voor om notificaties te ontvangen over de beschikbaarheid van updates. Desondanks kan de vorige eigenaar het toestel afmelden en de opties moeten daarmee door u opnieuw ingesteld worden.

https://forum.gps.nl/viewtopic.php?f=3&t=48480

 
Geplaatst : 25 april 2019 01:47
Deel: