En hoe bevalt t'ie
 
Meldingen
Alles wissen

En hoe bevalt t'ie

(@gamba)
Eminent lid

Nou prima dus. Ik heb de afgelopen week best veel gereden, zo'n 500 km.

De windbescherming is met temperaturen rond het vriespunt ruim voldoende. Ook het geluid op hogere snelheid is goed te doen, ik draag wel altijd oordoppen.

De automatische versnellingsbak is echt geweldig. Moet je ergens langs of tussendoor, de bak "schakelt" razendsnel terug, alleen aan het gas draaien en gaan.

Tussen de file door gaat erg makkelijk, mede door de elektrisch inklapbare spiegels. Het is wel even wennen, want ingeklapt heb je dus geen zicht meer naar achteren en dat is even vreemd.

Over het algemeen is de wendbaarheid erg goed.

De bagageruimte is meer dan voldoende en toch staat er nog een topkofferrek in bestelling.

Het verbruik ligt rond de 1:20, ik heb het nog niet echt bijgehouden.

Voor woonwerkverkeer is dit echt een uitstekende keuze, voor toerritjes ook trouwens, het comfort ligt namelijk erg hoog.

Zijn er ook nog minpuntjes, ja natuurlijk.

De vering is te hard, dat wist ik al voor ik hem kocht (gelezen op internet fora). In de praktijk is dit ook zeker het geval, hobbels in het wegdek worden niet voldoende door de vering verwerkt. Dat kan beter en dus staat het in de planning om de vering te up-graden (hyperpro of ikon).

Het 12 volt stopkontakt is enigszins nutteloos. Want met het dashboard klepje dicht past er geen normale stekker in. Ik heb nu dus gewoon een stekker door midden gezaagd en aan de achterkant afgekit.

Wil je hard scheuren op smalle dijkjes, dan moet je werken. De versnellingsbak maakt veel goed, maar de Burgman is hier duidelijk niet voor gemaakt (gek hè Mr. Green ). En toch op een vrijdagmiddag een automobilist in een Audi A5 helemaal gek gemaakt. Die dacht even lekker hard over de dijkjes te scheuren, wat wel afdeed aan zijn race gevoel was dat er constant een scootertje Grin achter hem zat die hem makkelijk bij kon houden.

Citeren
Topic starter Geplaatst : 7 maart 2011 23:11
(@ninjawil)
Prominent lid

Foto Roll

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 11 maart 2011 12:10
(@gamba)
Eminent lid

Foto staat al in het foto topic

http://www.motorforum.nl/viewtopic.php?f=12&t=151628#p15176 2"> http://www.motorforum.nl/viewtopic.php?f=12&t=151628#p151762

Vandaag nog een topkofferrek gemonteerd, dan hebben we nog meer bergruimte

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 12 maart 2011 22:24
Deel:
Menu