Notifications
Clear all

Hulp gevraagd  

  RSS

 BS
(@bs)
Nieuw lid
Lid geworden: 7 maanden geleden
Berichten: 2
6 april 2020 23:23  

Ik ben verzamelaar van spelden, ik heb veel spelden van een motor maar weet het merk en type niet, wie zou mij kunnen en willen helpen ?


Citaat
Topic Tags
(@iemand)
Reputabel lid
Lid geworden: 9 jaar geleden
Berichten: 442
8 april 2020 05:07  

Hallo BS, Een foto of het is niet gebeurd. Op een scan zijn ze vast goed te zien. Wat voor speldjes verzamel jij eigenlijk? Toen ik nog klein was is het een heel ding geweest.


ReageerCitaat
 BS
(@bs)
Nieuw lid
Lid geworden: 7 maanden geleden
Berichten: 2
8 april 2020 10:37  
Beste
 
Dank je wel voor je reactie. Ik ben niet zo thuis in forums zoals deze, Graag had ik er een foto bijgezet maar ik weet niet hoe ik dat moet doen. Trouwens het zijn er ook teveel , De reden dat ik dit wil weten is dat ik als verzamelaar ook een site heb waar ik mijn dubbele op verkoop,er zijn heel veel motorliefhebbers maar dan moet je wel het merk en het liefst het type er bij zetten anders vind men je niet. Bij sommige motoren staat de naam op de motor maar bij sommige ook niet, ik zou dat graag van een kenner willen weten zodat ik  de motor met naam op mijn site kan zetten. Hetzelfde heb ik ook gedaan met oldtimer auto's, Ik heb daar een belg leren kennen die alles van deze auto's weet. Ik stuur hem 4 foto's en binnen een paar dagen krijg ik ze terug met naam, ik vul ze dan in en stuur hem weer de volgende. Geen verplichtingen, geen tijd dan wachten we gewoon, geen zin laat het gewoon weten heel open. Ik hoop dat ik op deze manier ook iemand vind die dat leuk vind.  Ik verzamelde eerst alle spelden maar dat werd me teveel , nu verzamel ik alleen nog maar korfbalspelden en landbouw en verder waar ik ik een binding mee hebt.
Ik hoop dat je zo voldoende weet en dat ik iemand mag vinden.
 
Groeten Bert 

ReageerCitaat
(@iemand)
Reputabel lid
Lid geworden: 9 jaar geleden
Berichten: 442
8 april 2020 17:45  

Het lijkt mij een leuk topic Bert. Zelf heb ik even gekeken en inderdaad, zoals ik al dacht, vind ik een BMW speldje. Omdat we op een forum zijn is foto's posten de enige mogelijkheid en een digitale kan vaak van dichtbij genomen worden. Desalniettemin kan u een oproep doen maar dat lijkt me erg omslachtig, omdat de mensen die dit lezen hier al zijn. Veel plezier ervan en goede zaken


ReageerCitaat
Share:
Menu