a1 vraagjes
 
Meldingen
Alles wissen

a1 vraagjes

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
4 Bekeken
(@pasci010)
Berichten: 1
New Member
Topic starter
 

Hallo allemaal,

ik ben 17 jaar en begin binnenkort met lessen voor mijn a1 

ik weet dat het allemaal niet zo snel gaat maar daar gaat het niet per se om 

de vraag is, met welke motor of wat voor soort a1 kan ik vooral door de stad maar ook van rotterdam naar amersfoort en dat is heel belangrijk, ik zag zelf een yamaha mt125 die er interssant uitzag en een aprillia rs125 die redelijk snel gaat maar ik hoor het graag van jullie (: 

 
Geplaatst : 30 november 2021 21:06
Onderwerp trefwoorden
a1
(@iemand)
Berichten: 472
Honorable Member
 

Hallo aspirant motorrijder. De racing replica heeft waarschijnlijk weinig stuuruitslag en je zit niet rechtop maar knus en naar voren. Dat maakt onzichtbaar en je ziet zelf niet alles. Een ander kan zich niet voorstellen dat je deze afstanden altijd er mee aflegt en racing motoren zijn, naar mijn mening, veel minder representatief. Niet iedereen die wil dat, dus opnieuw verkopen wordt moeilijk en daar moet je nu wel aan denken. Ik had een Aprilia lichte motor als brommer en denk niet graag terug aan het technische, de uitlaatbocht vol met kool en water in de uitlaat. Een adventure heeft ook een redelijk steile voorvork en zou in principe een goede stabiliteit moeten hebben op de rechte weg. Adventures rijden mij altijd voorbij. Die modellen zijn wendbaar en zouden gemakkelijk over drempels moeten gaan. Ik kan mij eigenlijk geen andere keuze voorstellen voor jou. Rugzak of bagage meenemen is wat makkelijker. Fluister er bij dat Japanse auto's en motoren bekend staan als betrouwbaar. Deze merken hebben een wereldmarkt en dat maakt onderdelen ook vaak beter verkrijgbaar.

Dat sluit niet uit dat er andere keuzes zullen zijn of dat je ook op een andere motor zal willen rijden. Huur daarvoor een motorfiets van een particulier en trek er op uit bij mooi weer. Dat kan via Motorshare. Leer voorzichtig hoe je op verschillende snelheden alle bochten neemt, haal niet in maar mooi op afstand blijven volgen, de auto voor jou slaat af of verhoogt veelal de snelheid en je wordt door achterop komend verkeer bij het inhalen gevolgd alsof je niet bestaat. Voer altijd licht en blijf bovendien in de beide spiegels van voorgangers. Tot een volgende keer 

 
Geplaatst : 1 december 2021 11:29
Deel: