Smart Turn System
 
Notifications
Clear all

Smart Turn System  

  RSS
(@snarf53)
Nieuw lid

Goededag,

Heeft iemand ervaring met het Smart Turn System? (STS), Het betreft een module die ingebouwd kan worden op je motor. De STS zorgt ervoor dat de richtingaanwijzer automatisch terug gaat na de bocht of wegdeel verandering. Er wordt veel me geadverteerd bijvoorbeeld in de Promotor.

Groet,

Frans

 

 

Citaat
Geplaatst : 20 mei 2017 08:03
(@iemand)
Reputabel lid

Hallo Frans en Welkom,
Dit systeem ken ik niet maar ik zag dat het vast wel puik is.
Op mijn Honda had ik een hellingshoek sensor en de gereden afstand werd gemeten. Ik was erg tevreden daarover, sommige anderen klaagden over het best wel snel twee keer moeten gebruiken van de richtingaanwijzer. Nu heb ik alleen automatische uitschakeling op tijdsduur denk ik. Dit is voor minder dan die €150,- ook wel te krijgen. Gewoon met een andere clignoteur. Zo weet je wanneer ze uit gaan als je dat zelf niet doet. Bovendien op mijn brommer heb ik twee zoemertjes gehad en dan ben je precies op de hoogte van wat de clignoteur doet. Het lijkt mij dus fantastisch voor als je ze niet uit wenst te schakelen en je hebt je handen zo beter aan het stuur. De zekerheid dat de richtingaanwijzer uit zal zijn krijg je er dan bij. Het klinkt trouwens best goed "automatische richtingaanwijzers" en zal een prima investering zijn. Aan blijvende knipperlichtjes... Het is niet te hopen dat motoren daar mee rijden. Ik zie het eigenlijk alleen maar bij brommers. Een motor ooit eens een keer. Daar moet je gewoon wat aan doen.

ReageerCitaat
Geplaatst : 24 mei 2017 06:11
(@snarf53)
Nieuw lid

Beste boodschapper,

Bedankt voor je uitgebreide antwoord. Ik rij overwegend het hele jaar auto en in de zomer af en toe een recreatief ritje op de motor. Het gebeurt mij wel eens dat ik vergeet de richting aanwijzer uit te zetten. STS kan besteld worden bij een bedrijf in Slovenië en zijn bijna dagelijks actief op Facebook met verkeersveiligheid in relatie met de motor.

Ik probeer meer te weten te komen van STS. Een clignoteur die na een x aantal seconden uitgaat lijkt mij ook prima rn is een stabielere techniek. Waar kun je die kopen?

Met vriendelijke groet,

 

Frans

 

 

ReageerCitaat
Geplaatst : 24 mei 2017 23:54
Share:
Menu