TE HUUR // Stalling...
 
Meldingen
Alles wissen

TE HUUR // Stalling/garage centrum Rotterdam

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
12 Bekeken
 KVK
(@kvk)
New Member
Deelgenomen: 3 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Voor motorrijders in (Centrum) Rotterdam die op zoek zijn naar een stalling.
Motorparkeerplaats in Rotterdam, Centrum. Complex de Hofdame. Ingang Oppert.

Het betreft een privé parkeerplaats met een vast nummer gelegen op niveau -1, de parkeergarage is alleen toegankelijk voor eigenaren. Het is geen openbare parkeergarage. Toegang via speedgate te openen met afstandsbediening. Camera bewaking aanwezig, beheer VVE.

Er is geen stopcontact aanwezig.

Huurprijs is 60 euro per maand INCLUSIEF service kosten. Minimale huurperiode 12 maanden, daarna per maand opzegbaar, borgsom voor afstandsbediening is € 100,-.


   
Citeren
(@iemand)
Honorable Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 489
 

Parkeergarages zijn voor veel verzekeringen openbaar toegankelijke plaatsen, waar je de motor tegen diefstal aan de wereld moet vastmaken. Daar valt nog wel een mouw aan te passen door een andere verzekering te nemen maar dan geldt dat er een extra en goedgekeurd slot gebruikt moet worden. Zoals bij Univé als de motor buiten staat. Zelfs dan is het handig om een foto te maken en je moet reservesleutels en bon van het, op dat moment goedgekeurde, slot bewaren.

Ik schrijf dit maar omdat je zo stellig bent dat dit geen openbare parkeergarage is. Het is net wie je het vraagt. Het wordt nu ook al aan de niet-bewoners aangeboden. Ik sta in Groningen in een groep-stalling.


   
BeantwoordenCiteren
Deel: