Op welke site worde...
 
Meldingen
Alles wissen

Op welke site worden alle motoren aangeboden van alle motordealers

5 Berichten
3 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
26 Bekeken
 Lau
(@lau)
Berichten: 32
Eminent Member
Topic starter
 

hallo allemaal

 

ik ben nu een maandje op zoek naar een motor 

 

ik kijk vaak op marktplaats , motoroccasion.nl autoscout, speurders 2dehands.nl

 

maar wat me opvalt is dat veel motorzaken gewoon hun motor verkopen op hun eigen site , ik vind dit best raar , want dit houdt dus in dat ik alle motorzaken in een straal van 100-150 km iedere dag hun aanbod moet bekijken , daar gaat heeeeeeel veel tijd in zitten dus 3 provincies moet ik dan afgaan iedere dag ,  weet iemand een site waar ze gewoon allemaal op staan?

 
Geplaatst : 16 mei 2018 19:16
(@roadrash)
Berichten: 165
Estimable Member Admin
 

Je hebt de meeste sites al opgesomd.

ik kijk alleen maar op marktplaats als ik wat zoek. Misschien zou je motortrader.nl nog kunnen proberen; dat is ook zo'n verzamelsite.

 
Geplaatst : 16 mei 2018 23:05
(@iemand)
Berichten: 492
Honorable Member
 

Hallo Lau, Dus de helft van ons op het forum heeft geen motor... Ik heb wel een ideetje of twee om ons aan motorfietsen te helpen. In ieder geval is er een nieuwe dienst die particulieren hun motor, in overleg, aan anderen laat verhuren.

Mijn dealer, Jager in Hoogeveen, zoekt de motoren die klanten willen hebben. Praat dus eens met Edwin over wat je zoekt en die wil best daarmee rekening houden wanneer die motoren zoekt.

Zo komen we meteen al bij de laatste adviezen: de dealer kijkt op Motorscout24 en dergelijke. Dat zijn sites met heel veel Duitse advertenties. Zoek jij merk en model van bouwjaar. Dan voeren zij dit daar als eerste in. Daarom heet het kopen van motoren in Duitsland ook "invoeren."

Wil je veel motoren zien voordat de dealer ze zelfs ook maar kan vermoeden, kijk dan op deze Duitse verkoop sites en importeer er zelf. Dit komt heel dicht bij een antwoord op deze vraag. Internet biedt trouwens de mogelijkheid om notificatie te krijgen wanneer pagina's veranderen maar ik weet niet hoe dat heet. Google eens op model en kies als hulpmiddel "afgelopen week." Hé: een artikel wat al even te koop staat wordt meestal goedkoper.

 
Geplaatst : 19 mei 2018 18:01
 Lau
(@lau)
Berichten: 32
Eminent Member
Topic starter
 

Hoogeveen toevallig dat is niet zo ver weg , ik woon in emmen

 

ik heb er aan zitten denken om een motor te importeren

maaaaaaar , zoals ik het begreep komt er nog 800-900 euro bovenop je moet laten keuren en papieren aanvragen, plus nog 150-200 km gaan rijden bezine kosten , en een ding huren , om de motor op te zetten voor achter de auto , 

 

teveel gedoe vind ik , maar als iemand voor mij wil importeren vind ik het niet erg ,

als het maar niet boven de 4700 euro uitkomt

 
Geplaatst : 21 mei 2018 14:00
 Lau
(@lau)
Berichten: 32
Eminent Member
Topic starter
 

Oja volgens mij kon die dealer dat ook waar ik was , maar ik moest zolang wachten dat het ondertussen bijna 6 uur was terwijl ze 5 uur gingen sluiten ?  ?  ? 

Ik dacht ik ga gewoon weg ik moest nog 45 rijden en eten anders was ik pas 8 uur thuis, ik dacht ik hou wel jullie site in de gaten komt wel 

 
Geplaatst : 21 mei 2018 14:03
Deel: