Mijn motor is gesto...
 
Meldingen
Alles wissen

Mijn motor is gestolen.

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
102 Bekeken
(@anneke-w)
Berichten: 1
New Member
Topic starter
 

Mijn motor is gestolen, uit een afgesloten parkeergarage waar ik een plek huur, opgetild en meegenomen (gaan we van uit) uiteraard aangifte gedaan bij de politie en bij de verzekering gemeld. Nu ben ik opzoek naar tips en mede motorrijders die hun ogen en oren open kunnen houden. Mogelijk is er dan nog een kans (al is die kans heel klein) dat mijn motor bij mij terug komt. 

Het gaat om een zwarte (met oranje accenten) suzuki GSX R 600 MV-ZL-05 uit 2005, voor mij verlaagd maar makkelijk weer omhoog te zetten. Verdwenen uit Rijswijk ZH. Laatst gezien donderdag 25 januari, diefstal is maandag ochtend ontdekt. 

 
Geplaatst : 30 januari 2018 09:06
(@iemand)
Berichten: 492
Honorable Member
 

Het is roofgoed en in openbare garages kan worden ingeslopen. Zoek eens een plaatje van een gelijkende want ook in Nederland rijden ze er op. Er zijn wel treffens van groepen die flink onvoorzichtig gassen of kijk nog eens bij de race events.

Houd de advertenties in de gaten bijvoorbeeld op AutoScout want hier zie je ook veel advertenties uit Nederland. https://www.autoscout24.de/ergebnisse?mmvmk0=68&mmvmd0=51321&mmvco=1&powertype=kw&atype=B&ustate=N%2CU&nojs=true&ipc=opt_listings&makeName=Suzuki&alternativeView=true&ipl=list_page_link&lang=de-DE&sort=standard&desc=0&page=1&size=20

Zijn er in de straat of bij toegangswegen ergens bewakingscamera's, dan kan je beelden opvragen of bekijken. Het zal toch wel opvallen wanneer zoiets op een aanhanger ligt bijvoorbeeld.

Een site speciaal om gestolen voertuigen te registreren:  https://stichtingvbv.nl/home.aspx

Op motor-forum.nl is er een meer bekeken rubriek.

Bij als het een echt mooie en dure motorfiets was, dan kan je proberen om foto's, van de eigen motor genomen, af te drukken en te sturen naar de douane van de haven Antwerpen. Hier worden de in Nederland gestolen voertuigen veelal onopgemerkt verscheept. Hebben ze informatie dan kunnen ze er naar kijken. Ik begrijp dat niet iedereen van de motorfiets duidelijke foto's maakt. Is het dan dit model? Anders Google afbeeldingen gebruiken:  http://motoren.tweedehands.net/motor-suzuki/suzuki-gsx-r-600-a2-gsx-r-600-k4-k5-gsxr-gixxer-a-2.html

 
Geplaatst : 30 januari 2018 17:42
Deel: