Poolspelletje
 
Meldingen
Alles wissen

Poolspelletje

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
152 Bekeken
(@iemand)
Berichten: 492
Honorable Member
Topic starter
 

Pool is weer een populaire sport. Nu met name een spel waarbij 9 ballen op volgorde moeten worden weggespeeld. Bekend is het achtbal waarbij de volgorde niet uitmaakt.

Hiervan heb ik een oud maar mooi DOS computerspelletje dat ik nog altijd speel. Wie het interesseert die mag het van mij downloaden. Het moet dan vanaf een opstartbare diskette of CDRom/DVD worden gedraaid. Er is een programma bij die de diskette kan maken, er staat dan wel iets van DOS op natuurlijk en twee muisdrivers. Je hebt er een drie-knops muis bij nodig, een klikbaar scrol wieltje is het zelfde, of een muis waarbij twee knoppen precies tegelijk indrukken gelijk staat aan de midden knop. Het laatste zal je moeten uittesten.

Wil je een opstartbare optische schijf, gebruik dan het bijgevoegde brandprogramma CDBurnerXP met de .iso image. Bedenk in dat geval dat het optische station steeds zal kunnen blijven werken, waar een diskette mooi stil is. Een USB stick met DOS bootbaar maken zal je zelf moeten doen. Niet iedere computer kan opstarten vanaf "andere mediums" zoals USB. Verder iets om misschien rekening mee te houden is dat sommige computers de ventilatoren hard laten draaien tot Windows gestart is en de drivers geladen zijn.

https://www.dropbox.com/s/2qkyqjbrkyz4uap/Apool%2BGame%2Band%2BBoot%2BDisk.zip?dl=0

Bij de download is alle uitleg. De systeemeisen zijn minimaal. Veel plezier

 
Geplaatst : 12 december 2016 16:33
(@kawasjakie)
Berichten: 2119
Noble Member
 

Lekker retro-gamen! Mr. Green

 
Geplaatst : 12 december 2016 18:26
Deel: