"Onze" Nederlandse ...
 
Meldingen
Alles wissen

"Onze" Nederlandse racecoureurs

(@ouwemeuker)
Eminent lid

jaja, ze deden het weer prima de luxe, hoewel pech sloeg toe. Michael van der Mark reed op kop van de SBK en kon winnen, maar helaas, hij kreeg een lekke band. hoeveel motorcoureurs kregen er een lekke band? juist, die kun je op 1 vinger tellen.

dan hebben we Bo Bendschneyder. jaja, geweldige kwalificatie en mocht starten vanaf de 2de plek. geweldige race, tot hij een tikkie kreeg, maar hij kon weer aansluiten en  vlak voor de finish ging hij de Geert Timmerbocht in als 5de (of zo), maar helaas had hij lamme handjes gekregen en 50 meter voor de finish kreeg hij een bodyslam van heb ik jou daar en daar lag ie dan. glijdend los van zijn motor kwam hij over de finish. dat gebeurt niemand, maar een Nederlander krijgt het voor elkaar en dus diskwalificatie.

 

jaaa, maar dan hebben we Maxxie nog. hij zou wel even wereldkampioen worden met RedBull, maar hij mag blij zijn als hij meer dan 10 rondjes mag meerijden, voor de Renault motor het begeeft. kan gebeuren, is een motorische sport en ach, 4 x achter elkaar is wel hele dikke pech. WAT? waren het er 3? o jee, dan voorspel ik de komende F1 race niet veel goeds, maar wie weet.

 

o ja, we hadden nog een Nederlander in de Moto3. geen idee meer hoe die heette, maar ach, gauw vergeten was ik hem toch, want na 2 rondjes lag hij al languit ergens op het circuit. de spanning en zenuwen waren hem parten gaan spelen. kan gebeuren, vooral als Nederlandse coureur.

 

gelukkig hebben we nog een kale wereldkampioen die weer eens een toernooitje heeft gewonnen. met pijltjes gooien dan en we hebben nog een schaatskoning. helaas is het nu zomer, dus ff geen juichstemming en we hebben nog een hardlopende huisvrouw (zoals ze vroeger zeiden), dus doen we toch nog ergens aan de top mee.

zo, dat moest ik ff kwijt en toch heb ik met genoegen naar de TT van Assen gekeken. geweldige races met veel spektakel en spanning en vooral Rossi was weer eens als vanouds grandioos. leuk om te zien hoe blij hij was met de overwinning en dat met het publiek vierde. 

Citeren
Topic starter Geplaatst : 26 juni 2017 17:12
Deel:
Menu