Camera voor op de h...
 
Meldingen
Alles wissen

Camera voor op de helm/motor.

46 Berichten
14 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
594 Bekeken
(@iemand)
Berichten: 492
Honorable Member
 

Ah... hier gaat het over de Drifter.

Voor wat beeld betreft zou video opnemen al wel met een iPhone kunnen maar zulke telefoons waren er in 2011 nog niet natuurlijk. Ondertussen heb ik maar twee voorbeeld video's gezien dus show ik mijn motor naar de stalling brengen.

Deze video's maakte ik op een oude Sony Experia met RoadAR en intussen heb ik een andere, bijzonder leuke App, gevonden die DailyRoads Voyager heet. Deze App's hebben specifieke functies voor dash camera. DailyRoads Voyager heeft informatie over positie, datum/tijd en gereden snelheid op de opgenomen video wanneer deze op de telefoon wordt teruggezien maar niet op de naar de computer gedownloade videobestanden. Het beste van twee werelden. De App met de R in beeld is eigenlijk als keuze al afgevallen omdat DailyRoads Voyager veel beter satelliet signalen binnen krijgt. Er is niet veel keuze als het ook nog gratis moet zijn. DailyRoad Voyager neemt bij mij ruim drie uur video met geluid op. Als je op de telefoon muziek afspeelt dan heb je meteen een soundtrack.

Zo een klem als op de video te zien is heb ik vorige maand nog gekocht op eBay.com (geen .nl) voor Dollar 2,62 inclusief verzending. Ik ben er erg over te spreken en heb intussen wel kunnen testen dat routeplanner, telefoon of camera daarmee echt geen roadkill wordt.

 

 
Geplaatst : 1 februari 2016 02:43
Pagina 4 / 4
Deel: