Knipperlichtschakel...
 
Meldingen
Alles wissen

Knipperlichtschakelaar Suzuki GS850

3 Berichten
3 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
205 Bekeken
(@bieemwoe)
Estimable Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden
Berichten: 217
Topic starter  

knopje brak net af. Zoek daarom nieuwe knipperlichtschakelaar voor de GS850. Of wellicht dat iemand weet of andere modellen ook passen?

DSC 0051 1

   
Citeren
(@ouwemeuker)
Eminent Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Berichten: 41
 

volgens mij passen al die Japanse schakelaars wel. gewoon eentje zoeken die bij de motor past. alleen wel de draadjes/stekkertjes opnieuw aansluiten. ik heb op motorsloop.com gekeken, maar daar hebben ze niets van een GS850. ja, wel veel andere dingen, maar geen linker schakelaarunit.

 

succes Biem


   
BeantwoordenCiteren
(@iemand)
Honorable Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 492
 

Hallo, Ik zou eerst een onderdeel nummer zoeken, misschien lukt dit via  https://www.cmsnl.com/suzuki-gs850_model13493/ (niet van alle modellen zijn de fiches even uitgebreid, dus meerdere modellen proberen) of direct op eBay.com in de advertenties wanneer je een de zelfde ziet. Dan staat er vaak ook bij voor welke motoren die geschikt is. Universele schakelaars zijn er eveneens te koop. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XSuzuki++GS850+turn+switch.TRS0&_nkw=Suzuki++GS850+turn+switch&_sacat=0 Dergelijke voor meerdere motoren gebruikte schakelaars worden in het Verre Oosten ruimschoots aangeboden. Invoer van buiten de EU is belasting en heffingsvrij tot €21 per jaar, geschatte waarde inclusief verzend en verpakkingskosten. Kan je er nog wat aan vast lijmen want via eBay.com kopen heeft een levertijd van een aantal weken. Veel hangt af van het gebruikte paard.


   
BeantwoordenCiteren
Deel: