Even voorstellen
 
Meldingen
Alles wissen

Even voorstellen

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
205 Bekeken
(@miglow1976)
Berichten: 2
New Member
Topic starter
 

Hallo,

Ik ben Michiel, inmiddels 39 en zoek heel voorzichtig een motor. Rijlessen zijn in volle gang, de bijzondere verrichtingen gaan nog lang niet goed naar mijn zin (vandaag was de nieuwe motor bij de rijschool en meteen al 2x om laten vallen Evil ), maar ga oefenen in het rondjes draaien, achtjes slingeren, wegrijden uit het parkeervak etc tot ik een ons weeg (lees tot ik het netjes en goed kan) met mijn 16 inch Kymco 50cc scooter die nu nog mijn enig(st)e vervoer is. Remproeven zijn met een scooter niet zo moeilijk en ook niet te vergelijken, maar ik merk dat het draaien, wenden en keren best lijkt op elkaar. Aangezien ik alleen woon en dus ook 1 inkomen heb, is mijn budget voor de aanschaf niet zo groot en nu zit ik te denken: Wat als ik nu gewoon zoek tot ik een motor van 20+ jaar oud met niet teveel kilometers vind die loopt, met een goede beurt weer netjes is en waar ik dan gewoon mee rijd tot ie echt op is?

Wat ik nu met mijn scooter doe: Zo'n 400km per week woon-werk, naar hobby, boodschappen een dorp verderop, etc. Naar familie en lief zo'n 100-150 km verderop doe ik dan met een huur/leenauto of ik rijd eerst 30 km de andere kant op en pak dan de trein. Dit laatste gebruik ga ik dan uiteraard met de motor doen wanneer het kan, maar ik wil ook echt wel af en toe naar mijn werk rijden, ook al rijdt mijn scootertje 1:40 en een motor 1:20 als je secundaire wegen rijdt of niet zo hard op de snelweg?

Iemand iets te zeggen over dan bijvoorbeeld deze Sukizuki?

Oh, vergeet ik helemaal te typen dat ik al Schuberth helm, motorbroek en motorjas heb, net als verwarmde handschoenen van Gerbing Mr. Green

 
Geplaatst : 18 april 2016 19:25
Deel: