Chenille Washand
 
Meldingen
Alles wissen

Chenille Washand

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
227 Bekeken
(@iemand)
Berichten: 492
Honorable Member
Topic starter
 

Hallo, Dit heb ik in de motorwinkel ook gezien. Alleen dan stukken duurder. Het microvezel materiaal met de strengen, zou vuil en zand gemakkelijk in zich opnemen en hierdoor weinig uitwrijven. Daarbij ook water opnemend vermogen hebben.

Het is nu als "autoreinigingsset" te koop bij Action. Het kost Euro 2,49 en dan krijg je een Chenille washand met een extra grote (60 X 45 cm) micovezel doek er bij.

Je pols moet niet al te breed zijn want de elastieken kraag van de handschoen is maar zo ongeveer 21 cm in omtrek.

De achterkant is van het soort materiaal waarmee je insecten wilt weghalen.

Een andere autoreinigingsset heeft Chenille microvezel materiaal aan één kant van een grote dikke spons. Voor auto's is deze misschien gemakkelijk. Ik raakte wel het uiteinde van een nylon koordje kwijt onder de voering van de spons. Met van die bekende kleine nylon koordjes met haakjes zaten de artikelen aan hun verpakking vast. De spons is daarmee dan erg onhandig ingepakt maar zoals bekend is verpakken nou net het probleem van de handel met China.

Wil je goede doeken, doe dan je voordeel ermee. Ze staan in de voorjaarsfolder van Action en de prijs van Euro 2,49 is niet een aanbieding. Groet. Boodschapper

 
Geplaatst : 10 april 2016 01:24
(@kawasjakie)
Berichten: 2119
Noble Member
 

Jaja, het wordt weer voorjaar, dus weer regelmatig dooie vliegjes poetsen Grin Mr. Green

 
Geplaatst : 10 april 2016 08:54
Deel: